WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 136PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
78,81
124,52
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.