100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 175PK
Bouwjaar 10.2003 - 09.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30647
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ESP
Lengte: 1460 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
51% Korting
19,34
39,46
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156 (932_). Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensoren in het wiellager

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBMWVOLVOALFA ROMEOOPEL. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Een defect ABS-sensor herkennen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd