WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 163PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.