WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 175PK
Bouwjaar 10-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.