WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK 150PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde, rechts
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 (932_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30542
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
lengte: 1920 mm
58% KORTING
68,61
163,35
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 17

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS DraagarmenSSANGYONG RemtrommelsVW VOLKSWAGEN Wiellagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.