WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde, rechts
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 (932_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30542
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
lengte: 1920 mm
58% KORTING
68,61
163,35
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 19

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.