WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD 126PK
Bouwjaar 11-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde, rechts
voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.9 JTD. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Een defect ABS-sensor herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIABUICKDACIAGMCLANCIA.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 156 (932_) uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.