WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 126PK
Bouwjaar 11-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Elke ALFA ROMEO 156 heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix, Lucas, Rofren, Brembo, Textar, TRW, Jurid, ABS, Bosch, Zimmermann en ATE