WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.8 16V T.SPARK 144PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 1.8 16V T.SPARK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
78,81
124,52
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 1.8 16V T.SPARK

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.