100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 155 2.5 TD 125PK
Bouwjaar 04-1993 - 12-1997

ABS sensoren ALFA ROMEO 155 2.5 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 155 2.5 TD

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke ALFA ROMEO 155 heeft een eigen VIN-nummer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemschoenenHYUNDAI WielnavenSMART Handremkabels. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.