WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 155 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 04-1993 - 12-1997

ABS sensoren ALFA ROMEO 155 1.9 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 155 1.9 TD

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 155

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.