WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 155 1.8 T.S. 105PK
Bouwjaar 02-1992 - 12-1997

ABS sensoren ALFA ROMEO 155 1.8 T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 155 1.8 T.S.

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 155

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemcilindersCADILLAC DraagarmenDAIMLER Remklauwen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.