100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V 150PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 147

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.