100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V 170PK
Bouwjaar 06.2008 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTDM 16V

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 147, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.