100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 110PK
Bouwjaar 10.2000 - 08.2002

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU StabilisatorstangenIVECO FuseekogelsSAAB ABS sensoren. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.