100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 126PK
Bouwjaar 09.2003 - 09.2004

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..