100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.6 LPG 105PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO 147 1.6 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 147 1.6 LPG

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 147. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Gietijzer komt minder veel voor als component. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.