WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
31,05
49,06
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S.

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 146

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.