100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S. 144PK
Bouwjaar 03.1998 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemcilindersCITROEN RemschijvenMASERATI Draagarmen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 146

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.