100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S. 140PK
Bouwjaar 11.1996 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 146 1.8 i.e. 16V T.S.

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 146

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.