100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 12.1994 - 12.1996

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.4 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 146 1.4 i.e.

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 146

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA StuurkogelsHONDA FuseekogelsFERRARI Remslangen.