WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 11-1996 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30473
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1055 mm
58% KORTING
31,05
49,06
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S.

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.