100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10.1995 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145 2.0 16V T.S.

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 145

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenROVER RemschoenenSAAB Draagarmen.