100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 10.1994 - 02.1999

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.9 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145 1.9 TD

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 145

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.