WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 02-1999 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.9 JTD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Jurid Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.