WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V 144PK
Bouwjaar 03-1998 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.