100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V 129PK
Bouwjaar 10.1994 - 12.1996

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145 1.7 i.e. 16V

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA SpoorstangINFINITI RemschoenenSUBARU Remcilinders. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.