100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.6 i.e. 16V T.S. 120PK
Bouwjaar 12.1996 - 01.2001

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.6 i.e. 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO DraagarmenINFINITI FuseekogelsIVECO Remcilinders. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 145 1.6 i.e. 16V T.S.

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.