100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.6 16V T.S. 112PK
Bouwjaar 09.1997 - 12.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.6 16V T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145 1.6 16V T.S.

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 145 past.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.