100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07.1994 - 12.1996

ABS sensoren ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER WiellagersMAZDA DraagarmenDACIA Remblokken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.